Wat wij doen:

Veel van onze klanten zijn actief in onze Facebook Community. Daarin helpen, begeleiden en trainen onze Facebook experts ze met hun Facebookpagina.

Je kunt als ondernemer onbeperkt al je Facebook- en Instagram vragen stellen in de Community.
Daarnaast trainen en begeleiden wij verschillende ondernemers één op één.

Onze klanten

The Underdogs

Dankzij de tips van Iris en Carlijn in de Friends Community lukt het ons om steeds beter te adverteren. Vooral door het aanpassen van onze doelgroep hebben we de kosten van adverteren enorm kunnen verlagen! Iris en Carlijn reageren altijd super snel, wat erg fijn is wanneer je even vastloopt op Facebook. We hebben nog genoeg te leren over Facebook, daarom zijn de Mastertrainingen echt fijn, hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde dingen op Facebook in kunt zetten of verbeteren. Wij kunnen voorlopig nog niet zonder ;)!

Community-zilver lid

FlorenceJewelShop

Eigenlijk is een review voor jullie niet nodig: men moet nu toch wel weten dat jullie geweldig zijn!Voor degenen, die hierin nog even bijgepraat moeten worden:* zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons* snelle reactie en zeer goede en adequate hulp* de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord.* regelmatig krijg je de nieuwste ontwikkelingen op FB etc voorgeschoteld.Kortom: je kunt gewoon niet om Friends Enterprise heen!Groet, Florence van FlorenceJewelshop

Community-zilver lid

Xanne

***** sterren

Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen.
Samenwerking, gastvrij, leerzaam en vernieuwend. Zo zou ik jullie omschrijven. Er is altijd de mogelijkheid om vragen te stellen waar je snel antwoord op krijgt.
De Facebook Apk heb ik ook laten doen. Ik zal hier nog eens een aparte review over schrijven als ik deze heb gebruikt!
Heel erg bedankt voor jullie inzet!!

Community-zilver lid

Beveiligingsmentor.be

Ik wil ook 5 sterren geven! Ik zat vast met mijn pagina en heb Iris 1 miljoen ( beetje overdreven, maar toch) keer geschreven en ik kreeg het niet opgelost. Ik ben op dat gebied ontechnisch en ik bleef ze maar vragen stellen. Ik werd er zelf moedeloos van dat ik haar zo veel geschreven heb over 1 probleem. Ze bleef gewoon heel kalm en antwoordde altijd direct op mijn bericht! Dat gaf me een fijn zekerheidsgevoel, dat er zo nog bedrijven bestaan met zo een service! Als ze zo doorgaan verdienen ze nog meer sterren.

Community-zilver lid

Margit

De Facebook pagina waar ik op mag posten bestond al. Maar degene die deze pagina beheert heeft het ook erg druk met het plannen van motortrainingen, maken van routes, regelen van advertenties etc. Mijn man maakt af en toe foto's tijdens de trainingen en zodoende heeft hij mij gevraagd of ik hem wilde helpen met het onderhouden van Facebook. Dit omdat ik al een andere Facebook pagina onderhoudt als beheerder. Wij hebben gepraat over hoe hij dat zag en of ik mij daarin kon vinden. Zo geschiedde en wat ik niet verwachtte is dat hij het erg professioneel aanpakt, niet alleen voor hemzelf (dat was ons al duidelijk), maar ook voor mij. Hij had geregeld dat ik telefonisch contact mocht opnemen met Iris en zo al vragen kon stellen en veel kon meekijken en leren. Wat een kennis, vriendelijkheid, tijd en rust stralen jullie uit. Niks is teveel en er wordt overal op gereageerd. Na een korte periode al veel meer geleerd dan in de jaren dat ik die andere pagina heb onderhouden. Hartelijk bedankt ! Margit

Community-zilver lid en persoonlijke begeleiding

Carla van Hameren

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de organisatie van het live seminar ! Prima georganiseerd en heel persoonlijk ! Gewoon zoals jullie zijn.! De kracht voor mij van Friends enterprise zit 'm in dat jullie zo toegankelijk zijn en het allemaal ook op een heldere wijze kunnen communiceren. Ook de opzet van dit seminar was helder en duidelijk en precies goed qua tijd. Doordat ik met een vriendin samen was heb ik de anderen niet echt gesproken, excusez moi ;-) . Ik zie jullie graag een volgende keer bij een live seminar. Vriendin was overigens ook onder de indruk en hopelijk wordt ze net zo enthousiast over Friends enterprise als dat ik ben.

Community-zilver lid en bezoeker van seminar

Elles Veltman

Afgelopen week jullie webinar gevolgd over Facebook, en gisteren maar eens op een andere manier iets geplaatst. Jeetje, wat een resultaat. Hoop nieuwe likes op mijn pagina en het bericht heeft echt belachelijk veel mensen bereikt, geweldig!

Webinar luisteraar

Saskia

Iris en Carlijn zijn echt toppers! Ze kennen alle in en outs van Facebook en helpen de Facebookpagina van BillyBird naar een hoger niveau te tillen. De vorige campagne die ik samen met Friends Enterprise heb opgezet zorgde voor 1500 inschrijvingen. Deze inschrijvingen leverde ons meer dan 900 extra bezoekers op tijdens de eerste week van de kerstvakantie, een fantastisch resultaat!Het contact met Friends Enterprise is erg prettig. Ze denken met je mee, komen met creatieve ideeën en gaan resultaatgericht te werk om zo het beste resultaat uit je campagne te halen. En daar blijft het niet bij. Samen hebben we concrete doelen gesteld die we binnen een half jaar willen bereiken. Door het wekelijkse contact waarin wordt geëvalueerd, bijgestuurd en waar nieuwe ideeën worden besproken en geïmplementeerd zorgen ze ervoor dat wij het maximale rendement uit onze Facebook pagina halen!Wij zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de diensten en producten van Friends Enterprise! Iris en Carlijn bedankt!

Community-goud lid

Rob van Alfen

Dit 5 sterren clubje brengt ons academisch op grote hoogte met hun webinars. Wat mij betreft gewoon zo doorgaan. De positieve inbreng van jullie motiveert eenieder tot het gebruik van social media.

Webinar luisteraar

Diana Groos

De gratis webinars zijn zo leuk en informatief! Hierdoor merk ik mijn interesse en enthousiasme om meer van Friends Enterprise te weten en van ze te kunnen leren. En eventueel in te kunnen zetten.
Volg nu zelf een opleiding online marketing. Zou te gek zijn om dezelfde professionele en inspirerende kwaliteit in mijn toekomstige functie te hebben!

Webinar luisteraar

Simon

Bedankt voor jullie webinar! Ik heb er veel van geleerd en meteen toegepast met resultaat! Zo wist ik helemaal niet dat je de likes van je berichten kon inzien, zodat je ze kunt uitnodigen om je pagina te liken. Dit heeft vandaag een hoop nieuwe likes opgeleverd!

Webinar luisteraar

Savine

Heel persoonlijk en "gewoon"..maar met 1000% kennis van zaken, enthousiast en zonder nonsens….echt prima en zo doorgaan! bedankt voor alles wat ik al van jullie heb geleerd! En ik wens jullie een relaxed weekend:

Webinar luisteraar

Maak ook een succes van jouw Facebookpagina!

Wil jij ook een succes maken van je Facebookpagina? Meld je aan voor de Community en onze Facebook marketing experts helpen je verder!

Je betaalt de eerste maand slechts 1 euro! De opvolgende maanden zijn 29 euro per maand. Je licentie is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!

Direct aanmelden

Wil je naast online hulp ook graag telefonische één op één begeleiding en training, waarbij wij op jouw scherm meekijken en we samen direct aan de slag kunnen voor je pagina? Dan is Community-Goud voor jou de uitkomst!

Betaal 99 euro per maand voor onbeperkte toegang in de Community PLUS de maandelijkse begeleiding van jouw persoonlijke coach!

Meer informatie

Op zoek naar iets anders of wil je advies in welke begeleiding of welke dienst het beste bij je zal passen? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op en wij denken met je mee!
info@friendsenterprise.nl
088-0558855

Contact opnemen

Klant ervaringen:

Eigenlijk is een review voor jullie niet nodig: men moet nu toch wel weten dat jullie geweldig zijn!
Voor degenen, die hierin nog even bijgepraat moeten worden:
* zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons
* snelle reactie en zeer goede en adequate hulp
* de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord.
* regelmatig krijg je de nieuwste ontwikkelingen op FB etc voorgeschoteld.
Kortom: je kunt gewoon niet om Friends Enterprise heen!
Groet, Florence van FlorenceJewelshop

***** sterren
Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen.
Samenwerking, gastvrij, leerzaam en vernieuwend. Zo zou ik jullie omschrijven. Er is altijd de mogelijkheid om vragen te stellen waar je snel antwoord op krijgt.
De Facebook Apk heb ik ook laten doen. Ik zal hier nog eens een aparte review over schrijven als ik deze heb gebruikt!
Heel erg bedankt voor jullie inzet!!

Ik wil ook 5 sterren geven!
Ik zat vast met mijn pagina en heb Iris 1 miljoen ( beetje overdreven, maar toch) keer geschreven en ik kreeg het niet opgelost. Ik ben op dat gebied ontechnisch en ik bleef ze maar vragen stellen. Ik werd er zelf moedeloos van dat ik haar zo veel geschreven heb over 1 probleem. Ze bleef gewoon heel kalm en antwoordde altijd direct op mijn bericht! Dat gaf me een fijn zekerheidsgevoel, dat er zo nog bedrijven bestaan met zo een service! Als ze zo doorgaan verdienen ze nog meer sterren.

De Facebook pagina waar ik op mag posten bestond al. Maar degene die deze pagina beheert heeft het ook erg druk met het plannen van motortrainingen, maken van routes, regelen van advertenties etc. Mijn man maakt af en toe foto's tijdens de trainingen en zodoende heeft hij mij gevraagd of ik hem wilde helpen met het onderhouden van Facebook. Dit omdat ik al een andere Facebook pagina onderhoudt als beheerder. Wij hebben gepraat over hoe hij dat zag en of ik mij daarin kon vinden. Zo geschiedde en wat ik niet verwachtte is dat hij het erg professioneel aanpakt, niet alleen voor hemzelf (dat was ons al duidelijk), maar ook voor mij. Hij had geregeld dat ik telefonisch contact mocht opnemen met Iris en zo al vragen kon stellen en veel kon meekijken en leren. Wat een kennis, vriendelijkheid, tijd en rust stralen jullie uit. Niks is teveel en er wordt overal op gereageerd. Na een korte periode al veel meer geleerd dan in de jaren dat ik die andere pagina heb onderhouden. Hartelijk bedankt ! Margit

Dankzij de tips van Iris en Carlijn in de Friends Community lukt het ons om steeds beter te adverteren. Vooral door het aanpassen van onze doelgroep hebben we de kosten van adverteren enorm kunnen verlagen! Iris en Carlijn reageren altijd super snel, wat erg fijn is wanneer je even vastloopt op Facebook. We hebben nog genoeg te leren over Facebook, daarom zijn de Mastertrainingen echt fijn, hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde dingen op Facebook in kunt zetten of verbeteren. Wij kunnen voorlopig nog niet zonder ;)!