Facebook Community Helpdesk - Friends Enterprise

Wil jij BOUWEN aan jouw Facebook marketing?

 • Direct, hands-on aan de slag
 • Een groep gedreven ondernemers, groot netwerk. Samen sparren
 • Onbeperkte hulp, advies en begeleiding van Facebook experts
 • Meer dan 75 Mastertrainingen over Facebook marketing
 • Toegang tot alle webinars en instructievideo's
 • Community challenges die je uitdagen te BOUWEN aan je Facebookpagina
 • Toegang tot Het Ultieme FaceBOEK
 • Toegang tot onze Content kalender

Dankjewel voor de uitgebreide feedback. Inmiddels heb ik de foto's en advertentieteksten aangepast. Ook heb ik de landingspages aangepast en qua vormgeving de look en feel van de advertentie meegegeven. En dat werkt! Harstikke fijn! Er komen nu veel meer aanmeldingen binnen!

Conchita van Dijk als antwoord op ons advies in de Community!

278+

Community Leden

1077+

Geopende topics

4868 +

Reacties

75+

Mastertrainingen

Waarom de Facebook Helpdesk Community ?

Overal word je overspoeld met gratis webinars, trainingen, videocursussen en e-books over Facebookmarketing. Iedereen zegt iets anders en je ziet letterlijk door Facebook marketing guru's het Facebookbos niet meer.


Wil jij echt STAPPEN MAKEN, daadwerkelijk en gericht BOUWEN aan jouw Facebook marketing? Voeg je dan bij onze Facebook Community en samen gaan we direct en hands on aan de slag.


Als medelid van onze Community kun je DIRECT:

 • Al je vragen stellen aan ons als Facebook experts. Wij geven je direct toepasbaar antwoord voor JOUW Facebookpagina. Het is niet langer nodig zelf het wiel uit te vinden op basis van ontelbare blogs en 'how-to' lijstjes. Je kunt gericht gaan BOUWEN aan jouw Facebook pagina. 
 • Directe toegang tot al onze instructievideo's, Facebook webinars en Facebook mastertrainingen. Kennis van onschatbare waarde die je altijd, ook in de toekomst kunt toepassen. Ook ontvang je wekelijks een nieuwe Mastertraining.
 • Je ontvangt het Ultieme FaceBOEK, geschreven door ons met meer dan 8 jaar ervaring in Facebook marketing (ter waarde van €179,-).
 • Verschillende handige tools en content kalenders als downloads, waar je direct mee aan de slag kunt voor jouw Facebookpagina.
Omdat het niet meer van deze tijd is direct overal aan vast te zitten, is de licentie voor onze Community een maandlicentie van 29 euro per maand excl. BTW. Je kunt altijd maandelijks opzeggen!

Wat onze leden zeggen:

"Dit is één van de dingen die jullie zo goed doen: snel en correct reageren. Bedankt hiervoor." Björn

"Zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons, snelle reactie en zeer goede en adequate hulp, de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord." Florence

"Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen." Xanne

"De kracht voor mij van Friends enterprise zit 'm in dat jullie zo toegankelijk zijn en het allemaal ook op een heldere wijze kunnen communiceren." Carla

"Dit 5 sterren clubje brengt ons academisch op grote hoogte!" Rob

Meld jij je nu aan, dan ontvang je direct 3 tips van ons
voor JOUW Facebookpagina waar je direct mee aan de slag kunt!

Sluit je vandaag nog aan bij onze Community!

Direct, hands-on aan de slag

Groot en gedreven ondernemersnetwerk

Onbeperkte hulp van experts

Facebook Mastertrainingen

Facebook marketing webinars

Community challenges

Het Ultieme FaceBOEK

Facebook Instructievideo's

Veelgestelde vragen:

 • Heb ik direct al volledige toegang?
Ja! Je hebt direct na aanmelding volledige toegang tot alle onderdelen van de Community zoals de Mastertrainingen, content kalender, Het Ultieme FaceBOEK, instructievideo's en webinars. Ook kun je direct onbeperkt al je vragen stellen en helpen wij je persoonlijk verder met jouw Facebookpagina.


 • Wat zijn de kosten voor het lidmaatschap?

Voor 29 euro per maand excl. BTW ben je member van de Community en heb je toegang tot alle genoemde onderdelen.


 • Als ik het toch niets vind, kan ik dan opzeggen?

Ja! Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.


 • Hoe onbeperkt is onbeperkte hulp?

Onze hulp in de Community is echt onbeperkt! Of je nu 2 vragen per week of 20 vragen per dag stelt, wij helpen je verder!


 • Waarom is de Community van toegevoegde waarde? Online kan ik ook veel informatie vinden.

Klopt, online kun je ontzettend veel informatie over Facebook marketing vinden. Het grote voordeel van de Community is echter dat wij jou helpen met jouw pagina, voor jouw locatie, jouw doelgroep en jouw bedrijf. Elke pagina en elk bedrijf is uniek en vergt daarvoor een unieke strategie. Zo heeft een fietsenwinkel in Friesland een andere strategie nodig op Facebook dan een Hypotheekadviseur uit Noord-Brabant. Omdat wij veel prakrijk ervaring hebben met verschillende branches, pagina's, bedrijven en locaties, kunnen wij jou concreet en direct helpen, gericht en toegespitst op jouw unieke situatie. Je hoeft dus niet langer zelf het wiel uit te vinden en veel tijd en geld te 'verspillen', maar je kunt als Community lid direct en gericht aan de slag om echt te BOUWEN aan je Facebook marketing én kennis.


 • Wat kan ik verwachten van de 3 tips die jullie geven over mijn Facebookpagina?

Wij vinden het belangrijk dat we alle ondernemers in onze Community een beetje beter leren kennen, hoe beter we jou en jouw pagina kennen, hoe beter wij advies kunnen geven wanneer jij online jouw vragen stelt. Daarom nemen we graag de tijd om de Facebookpagina's van onze klanten even onder de loep te nemen. We kijken naar wat je op dit moment doet en geven je drie concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan op jouw pagina. Dit kunnen tips zijn over de berichten die je plaatst, de look-en-feel van je pagina, de interactie, etc. Je ontvangt deze tips zo snel mogelijk na aanmelding van ons per mail! Geef je ons wel even het linkje naar jouw Facebookpagina ;)?


Heb jij nog vragen over de aanbieding?