Facebook Community Helpdesk - Friends Enterprise

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Ontvang directe, onbeperkte, hands-on online hulp met jouw Facebookpagina en advertenties van onze Facebook experts!

 • Onbeperkte hulp, begeleiding en training van Facebook experts
 • Wekelijkse Facebook Mastertrainingen
 • Facebook Instructievideo's en webinars
 • Concrete hulp met jouw Facebookpagina
 • Slechts 29 euro per maand
 • Gratis persoonlijke (telefonische) rondleiding


 • Maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast!
 • Meld je nu aan en ontvang van ons 3 tips voor JOUW Facebookpagina waar je direct mee aan de slag kunt!

Dankjewel voor de uitgebreide feedback. Inmiddels heb ik de foto's en advertentieteksten aangepast. Ook heb ik de landingspages aangepast en qua vormgeving de look en feel van de advertentie meegegeven. En dat werkt! Harstikke fijn! Er komen nu veel meer aanmeldingen binnen!

Conchita van Dijk als antwoord op ons advies in de Community!

274+

Zilver - Leden

791+

Gestelde vragen

3602+

Reacties

60+

Mastertrainingen

Wat is de Community precies?

Overal word je overspoeld met gratis webinars, trainingen, videocursussen en e-books over Facebookmarketing. Iedereen zegt wat anders en je ziet letterlijk door Facebook marketing guru's het Facebookbos niet meer.


Waar moet je nu starten om ECHT goed aan de slag te gaan met jouw Facebookmarketing? Wanneer doe je het goed en wanneer graaf je je eigen graf?

Veel van onze klanten geven aan dat ze behoefte hebben aan een plek waar zij als ondernemer altijd terecht kunnen en alles kunnen vinden. Die plek is onze Community!


Heb jij hier ook behoefte aan:

 • Een plek waar je onbeperkte en gerichte hulp krijgt van Facebook experts. 
 • Een plek waar je wekelijks een Facebook Mastertraining krijgt om zelf mee aan de slag te gaan.
 • Een plek waar je instructievideo's en over Facebook marketing kunt vinden. 
 • Maar vooral een plek waar je ZONDER de hoofdprijs te hoeven betalen ALLES kunt leren over effectieve Facebookmarketing.

Deze plek noemen wij de Friends Community!

Wat onze klanten zeggen:

"Dit is één van de dingen die jullie zo goed doen: snel en correct reageren. Bedankt hiervoor." Björn

"Zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons, snelle reactie en zeer goede en adequate hulp, de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord." Florence

"Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen." Xanne

"De kracht voor mij van Friends enterprise zit 'm in dat jullie zo toegankelijk zijn en het allemaal ook op een heldere wijze kunnen communiceren." Carla

"Dit 5 sterren clubje brengt ons academisch op grote hoogte!" Rob

Meld jij je nu aan, dan nemen we telefonisch contact met je op en krijg jij 3 tips voor JOUW Facebookpagina waar je direct mee aan de slag kunt!

Veelgestelde vragen:

 • Heb ik direct al volledige toegang?
Ja! Je hebt direct na aanmelding volledige toegang tot alle onderdelen van de Community en je kunt direct onbeperkt al je vragen stellen.


 • Als ik het toch niets vind, kan ik dan opzeggen?

Ja! Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar, dus ook tijdens de eerste maand. Wanneer je je in je eerste maand afmeld, betaal je ook alleen de eerste maand ;) 


 • Hoe onbeperkt is onbeperkte hulp?

Onze hulp in de Community is echt onbeperkt! Of je nu 2 vragen per week of 20 vragen per dag stelt, wij helpen je persoonlijk verder!


 • Waarom is de Community van toegevoegde waarde? Online kan ik ook veel informatie vinden.

Klopt, online kun je ontzettend veel informatie over Facebook marketing vinden. Het grote voordeel van de Community is echter dat wij jou helpen met jouw pagina, voor jouw locatie, jouw doelgroep en jouw bedrijf. Elke pagina en elk bedrijf is uniek en vergt daarvoor een unieke strategie. Zo heeft een fietsenwinkel in Friesland een andere strategie nodig op Facebook dan een Hypotheekadviseur uit Noord-Brabant. Omdat wij ontzettend veel ervaring hebben met verschillende branches, pagina's, bedrijven en locaties, kunnen wij jou concreet en direct helpen, gericht en toegespitst op jouw unieke situatie.


 • Wat kan ik verwachten van de 3 tips die jullie geven over mijn Facebookpagina?

Wij vinden het belangrijk dat we alle ondernemers in onze Community een beetje beter leren kennen, hoe beter we jou en jouw pagina kennen, hoe beter wij advies kunnen geven wanneer jij online jouw vragen stelt. Daarom nemen we graag de tijd om de Facebookpagina's van onze klanten even onder de loep te nemen. We kijken naar wat je op dit moment doet en geven je drie concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan op jouw pagina. Dit kunnen tips zijn over de berichten die je plaatst, de look-en-feel van je pagina, de interactie, etc. Je ontvangt deze tips zo snel mogelijk na aanmelding van ons per mail! Geef je ons wel even het linkje naar jouw Facebookpagina ;)?


Onderdelen binnen de Community uitgelegd:

Persoonlijke hulp met jouw Facebookpagina

ONBEPERKTE hulp van onze experts

In de Community kun je terecht met al jouw Facebook en Instagram vragen, onbeperkt! Of je nu 2 vragen per week hebt of 20 vragen op één dag, wij helpen je verder. 

Wij zullen nooit een limiet stellen aan het aantal vragen dat je mag stellen.

Bovendien helpen we jou ook met jouw pagina. 

Dus stel je een vraag? Dan kun je een gericht en concreet antwoord verwachten die voor jou zal werken. Veel informatie die je online vindt, is namelijk algemeen, maar omdat voor elke pagina, locatie, branche et cetera iets anders goed werkt, geven wij jou gericht advies voor specifiek jouw pagina en jouw situatie!

Wekelijkse Facebook Mastertrainingen

Als Community-zilver lid krijg je toegang tot onze exclusieve Mastertrainingen.

De Facebook Mastertraining is een wekelijks trainingsprogramma waarin je alle tools en handvatten krijgt voor het maken van een succesvolle Facebookpagina. Deze Mastertrainingen leggen je alle facetten van Facebook marketing uit, van het opzetten van een goede pagina tot het uitzenden van live video's en het adverteren, optimaliseren en analyseren van je advertenties met behulp van de Power Editor.


 • Je krijgt na aanmelding ook toegang tot alle voorgaande Mastertrainingen, zodat je direct aan de slag kunt!

Instructievideo's en webinars onbeperkt terugkijken

In de Community vind je naast oneindig veel informatie ook verschillende instructievideo's over Facebook gebruik en Facebook marketing, met tips waar je zelf waarschijnlijk nog helemaal niet aan had gedacht! 

Daarnaast kun je onbeperkt al onze webinars terugkijken! 

Heb jij nog vragen over de aanbieding?
Neem dan gerust contact met ons op!