Facebook Community Helpdesk - Friends Enterprise
Wij gebruiken Cookies

Facebook + Instagram Helpdesk Community

Hét online Facebook + Instagram marketing platform voor ondernemend Nederland

Heb jij behoefte aan...

> Gerichte hulp met jouw sociale media marketing van experts, toegespitst op jouw situatie.
> Groei realiseren voor jouw Facebook en Instagram marketing op een efficiënte wijze.
> Een netwerk van like-minded ondernemers die met je mee denken.
> Stok achter de deur die je helpt te blijven optimaliseren en bouwen aan jouw marketing.

Wij helpen je verder:

De Facebook + Instagram Helpdesk Community is een platform;

> Waar Je onbeperkt al je vragen kunt stellen en onze experts je verder helpen

> Waar je wordt geholpen met jouw vragen, voor jouw bedrijf en jouw situatie. Geen globale lijstjes met tips, maar conreet advies van experts, toegespitst op jouw unieke situatie.

> Waar je een enorme kennisbank vindt aan Mastertrainingen, opdrachten, webinars, instructievideo's en meer.

> Waar je naast advies van experts een netwerk van gedreven ondernemers naast je hebt staan die elkaar helpen.

Start vandaag met BOUWEN aan jouw Facebook + Instagram marketing.

Word vandaag lid van de Helpdesk Community en ga direct aan de slag.

Ja, ik doe ook mee!

1292+

Vragen beantwoord

6386+

Geopende topics

10.377+

Trouwe fans

9+

Jaar ervaring

Even voorstellen;

Mijn naam is Iris Pijnenburg en ik ben Community Manager in de Facebook Helpdesk Community. Elke werkdag ben ik online om onze members persoonlijk verder te helpen met hun Facebook en Instagram marketing.


Vanuit Friends Enterprise heb ik inmiddels honderden ondernemers geholpen te bouwen aan hun online marketing en de groei van hun bedrijf. Zodoende veel praktijk ervaring opgedaan in Facebook marketing voor een verscheidenheid aan branches, zowel B2B als B2C.

Voordat ik hier kwam werken heb ik Communticatiewetenschap gestudeerd en vervolgens de master Media, Communicatie en Beïnvloeding afgerond, voor de theoretische kennis over marketing.

De Helpdesk Community helpt jou groeien

Als lid van de het platform helpen wij als Facebook en Instagram marketing expert jou verder om te bouwen aan jouw Facebook marketing. Elke stap die je zet, elk bericht dat je plaatst, elke campagne die je live zet is een nieuwe bouwsteen aan een succesvolle sociale media marketing strategie. 


Je hoeft niet langer eindeloos rond te zoeken door de honderden blogs en 'ultieme lijstjes' naar het antwoord op jouw vragen, maar je stelt ze direct aan onze experts. Zij helpen jou verder, met jouw Instagram / Facebook marketing, voor jouw bedrijf. Wij geven altijd gericht advies op basis van jouw bedrijf, situatie, doelgroep en locatie. Waarom? Simpelweg omdat sociale media marketing voor elk bedrijf anders werkt; een winkel in hartje Amsterdam heeft een andere strategie nodig dan bijvoorbeeld een online hotelvergelijker.


Als member van de Helpdesk Community heb je bovendien toegang tot diverse Mastertrainingen, opdrachten, webinars en specifieke instructievideo's. Je kunt meedoen aan uitdagende challenges die gericht zijn om je verder te helpen en je blijft als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen Facebook en Instagram marketing.

Naar abonnementen >

Reacties van onze leden:

"Dit is één van de dingen die jullie zo goed doen: snel en correct reageren. Bedankt hiervoor." 

Björn

"Dit 5 sterren clubje brengt ons academisch op 

grote hoogte!" 

Rob

"Zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons, snelle reactie en zeer goede en adequate hulp, de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord." 

Florence

"Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen." 

Xanne

Dankjewel voor de uitgebreide feedback. Inmiddels heb ik de foto's en advertentieteksten aangepast. Ook heb ik de landingspages aangepast en qua vormgeving de look en feel van de advertentie meegegeven. En dat werkt! Harstikke fijn! Er komen nu veel meer aanmeldingen binnen!

Conchita van Dijk als antwoord op ons advies in de Community!

Word nu ook lid van de Helpdesk Community!

Toegang tot de Community

Hulp van onze online marketing specialisten

Netwerk van ondernemers

Mastertrainingen

Instructievideo's

Telefonische begeleiding met expert (eenmalig)

Korting op je abonnement

Maand licentie

29 euro p.m.

Onbeperkt

Onbeperkt

Ja

Onbeperkt

Onbeperkt

-

-

Kwartaal licentie

75 euro p.k.

Onbeperkt

Onbeperkt

Ja

Onbeperkt

Onbeperkt

GRATIS  60 minuten t.w.v. €129,-

14% Gedurende de looptijd

Al 2831 ondernemers gingen je voor | Wij bieden op alle abonnementen een 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Hands-on

Direct aan de slag

Onbeperkte

Hulp van FB experts

Challenges

Die je uit blijven dagen

Groot

Ondernemersnetwerk

GRATIS

Facebook marketing webinars

GRATIS

Facebook Mastertrainingen

GRATIS

Het ultieme FaceBOEK

GRATIS

Content kalender 2018

Veelgestelde vragen

Heb ik direct al volledige toegang?

Ja! Direct na aanmelding ontvang je de inloggegevens en kun je meteen aan de slag.

Wat zijn de kosten voor het lidmaatschap?

Voor een maandabonnement zijn de kosten 29 euro per maand excl. BTW. De kwartaallicentie is 75 euro per kwartaal excl. BTW. Je krijgt hierbij 14% korting op het abonnement.
Je kunt elke periode van je lidmaatschap opzeggen.

Als ik het toch niets vind, kan ik dan opzeggen?

Ja! Het maandlidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Het kwartaallidmaatschap is per kwartaal opzegbaar. Opzeggen kan via www.friendsenterprise.com/afmelden-community.

Hoe onbeperkt is onbeperkte hulp?

Onze hulp in de Community is echt onbeperkt! Of je nu 2 vragen per week of 20 vragen per dag stelt, wij helpen je verder!

Wie beantwoord mijn vragen?

Wij als Facebook experts zijn van maandag tot vrijdag online in de Community en beantwoorden alle vragen die binnenkomen. Wij helpen jou met jouw eigen Facebookpagina, omdat voor elke branche/pagina de strategie net even wat anders is.
Daarnaast zijn er nog ontzettend veel andere leden, die je wellicht ook verder kunnen helpen met jouw vragen. Doe daar zeker je voordeel mee en vraag feedback van het netwerk!

Waarom is de Community van toegevoegde waarde? Online kan ik ook veel informatie vinden.

Klopt, online kun je ontzettend veel informatie over Facebook marketing vinden. Het grote voordeel van de Community is echter dat wij jou helpen met jouw pagina, voor jouw locatie, jouw doelgroep en jouw bedrijf. Elke pagina en elk bedrijf is uniek en vergt daarvoor een unieke strategie. Zo heeft een fietsenwinkel in Friesland een andere strategie nodig op Facebook dan een Hypotheekadviseur uit Noord-Brabant. Omdat wij veel prakrijk ervaring hebben met verschillende branches, pagina's, bedrijven en locaties, kunnen wij jou concreet en direct helpen, gericht en toegespitst op jouw unieke situatie. Je hoeft dus niet langer zelf het wiel uit te vinden en veel tijd en geld te 'verspillen', maar je kunt als Community lid direct en gericht aan de slag om echt te BOUWEN aan je Facebook marketing én kennis.

Heb jij nog vragen over de aanbieding?