Wij gebruiken Cookies

Succesvol ondernemen op Facebook

Raar maar waar: Friends Enterprise is in 2009 ontstaan vanuit een dagattractiepark in Volkel, Noord-Brabant. Dit park, BillyBird Hemelrijk genaamd, heeft in begin jaren '90 de keus gemaakt om van haar dagbezoekers langdurige klantrelaties te maken. Dit heeft zij gerealiseerd middels de FriendsCard en Celebrationcard, welke de bezoekers aantrekkelijke voordelen bieden. Deze omslag naar langdurige klantrelaties heeft geresulteerd in 50.000 vaste, tevreden bezoekers en klantrelaties.

Met de kennis over het opbouwen en behouden van klantrelaties die BillyBird over de jaren heen heeft vergaard, is Friends Enterprise opgericht. Friends Enterprise is een online marketing bedrijf welke als doel heeft om andere bedrijven te helpen om niet alleen nieuwe klanten aan te spreken via Facebook, maar ook om haar relatie met haar klanten te versterken, behouden en onderhouden.
Wij helpen ondernemers met onze klantvriendelijke medewerkers, trainingen en webinars om de klantloyaliteit van onze klanten te verbeteren. Sociale Media, met name Facebook, staan hierin centraal. Via de Friends Community kunnen ondernemers met elkaar en met onze specialisten sparren over hun Facebookmarketingactiviteiten, waarbij ze geholpen worden hun activiteiten te optimaliseren en perfectioneren. Daarnaast biedt Friends Enterprise diverse andere hulpmiddelen voor het verbeteren van de social media strategie. Wil je meer informatie over maatwerk? Neem dan contact op.

Achter Friends Enterprise staat bovendien een kundig en enthousiast team van online marketing specialisten, webdesigners en adviseurs klaar om jou te helpen. Wij halen voldoening uit het verbeteren van onze dienstverlening en zodoende samen met jou steeds sterkere Facebook marketing te creëren.

Wie wij zijn:

Marianne

Ondernemer achter Friends Enterprise.

Samen met ons super enthousiaste en gemotiveerde team willen we graag bereiken dat onze klanten succesvol worden op Facebook.

Check mijn profiel!

Iris

Online Marketing Specialist

Ik help verschillende ondernemers en bedrijven één op één met hun Facebookmarketing en in de community. Tussendoor geef ik nog webinars en schrijf ik blogs voor de website!

Check mijn profiel!

Milou

Vormgeefster

Dagelijks maak ik designs en ontwerpen op maat voor onze klanten (Facebookpagina, campagnes, e-books, flyers etc) en natuurlijk voor Friends Enterprise zelf.

Check mijn profiel!

Onze hoofdproducten

Friends Community BRONS


Gratis lidmaatschap voor onze Community

Leer hierin succesvol ondernemen op Facebook

Gratis aanmelden

Friends Community ZILVER
Ontvang directe, onbeperkte, hands-on online hulp van onze Facebook expert met jouw Facebookmarketing.
- Onbeperkte hulp, begeleiding en training van experts.
- Wekelijkse Mastertrainingen
- Instructievideo's
- Concrete hulp met jouw Facebookpagina
- Maandelijks opzegbaarMeld je aan

Friends Community GOUD

Alles van de Community ZILVER mogelijkheden PLUS persoonlijke hulp van onze Facebook experts.


Bekijk de mogelijkheden

Reviews van onze klanten

Dankzij de tips van Iris en Carlijn in de Friends Community lukt het ons om steeds beter te adverteren. Vooral door het aanpassen van onze doelgroep hebben we de kosten van adverteren enorm kunnen verlagen! Iris en Carlijn reageren altijd super snel, wat erg fijn is wanneer je even vastloopt op Facebook. We hebben nog genoeg te leren over Facebook, daarom zijn de Mastertrainingen echt fijn, hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde dingen op Facebook in kunt zetten of verbeteren. Wij kunnen voorlopig nog niet zonder ;)!

- Frence | the Underdogs -

Eigenlijk is een review voor jullie niet nodig: men moet nu toch wel weten dat jullie geweldig zijn!

Voor degenen, die hierin nog even bijgepraat moeten worden:
* zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons
* snelle reactie en zeer goede en adequate hulp
* de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord.
* regelmatig krijg je de nieuwste ontwikkelingen op FB etc voorgeschoteld.

Kortom: je kunt gewoon niet om Friends Enterprise heen!

- Florence | FlorenceJewelshop -

Afgelopen week jullie webinar gevolgd over Facebook, en gisteren maar eens op een andere manier iets geplaatst. Jeetje, wat een resultaat. Hoop nieuwe likes op mijn pagina en het bericht heeft echt belachelijk veel mensen bereikt, geweldig!

- Elles Veltman, Hip & Zwanger -

***** sterren
Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Samenwerking, gastvrij, leerzaam en vernieuwend. Zo zou ik jullie omschrijven. Er is altijd de mogelijkheid om vragen te stellen waar je snel antwoord op krijgt.

- Xanne Stemerdink -

Iris en Carlijn zijn echt toppers! Ze kennen alle in en outs van Facebook en helpen de Facebookpagina van BillyBird naar een hoger niveau te tillen. De vorige campagne die ik samen met Friends Enterprise heb opgezet zorgde voor 1500 inschrijvingen. Deze inschrijvingen leverde ons meer dan 900 extra bezoekers op tijdens de eerste week van de kerstvakantie, een fantastisch resultaat!


Het contact met Friends Enterprise is erg prettig. Ze denken met je mee, komen met creatieve ideeën en gaan resultaatgericht te werk om zo het beste resultaat uit je campagne te halen. En daar blijft het niet bij. Samen hebben we concrete doelen gesteld die we binnen een half jaar willen bereiken. Door het wekelijksecontact waarin wordt geëvalueerd, bijgestuurd en waar nieuwe ideeën worden besproken en geïmplementeerd zorgen ze ervoor dat wij het maximale rendement uit onze Facebook pagina halen!


Wij zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de diensten en producten van Friends Enterprise! Iris en Carlijn bedankt!

- Saskia | Billybirdpark Hemelrijk -