Wil jij écht goede hulp met jouw Facebookpagina?
Hulp met Faceboomarketing

Community Goud

Wanneer je behoefte hebt aan écht goede hulp, begeleiding en training met je Facebookpagina!

Overal word je overspoeld met gratis webinars, trainingen, videocursussen en e-books over Facebookmarketing. 


Iedereen zegt wat anders en je ziet letterlijk door Facebook marketing guru's het Facebookbos niet meer.


Waar moet je nu starten om ECHT goed aan de slag te gaan met jou Facebookmarketing. Wanneer doe je het goed en wanneer graaf je je eigen graf?

Wil jij nu eindelijk leren wat werkt voor 

jouw branche, jouw doelgroep en jouw Facebookpagina? 

Meld je dan aan voor Community Goud!

Maandelijkse persoonlijke één-op-één begeleiding

Van een vaste coach, die op die manier jouw bedrijf haarfijn leert kennen en je iedere maand in een uur tijd gericht op weg helpt met jouw Facebookpagina!

Geen algemene tips, maar gerichte en passende adviezen!

Omdat je één op één begeleiding ontvangt, is het mogelijk om specifieke tips te geven voor JOUW pagina. Ieder bedrijf is uniek en zo ook iedere Facebookpagina. Wij leren jou hoe jij jouw doelgroep aanspreekt en hoe je de interactie op jouw pagina kunt verhogen!

Niet alleen de theorie, maar ook de praktijk!

Tijdens de afspraken kijken wij met het programma GoToMeeting op jouw scherm mee. We kunnen hierdoor niet alleen uitleggen wat je moet doen, maar ook hoe je dit moet doen. 

Onbeperkt e-mailen met jouw Facebook expert!

Heb je tussen de vaste maandelijkse afspraak toch nog vragen waar je tegenaanloopt? Geen probleem, je mag jouw Facebook expert namelijk onbeperkt bestoken met e-mails. Zo krijg je snel antwoord op de problemen waar je tegenaanloopt! 

Onbeperkt toegang tot de Friends Facebook Community!

Naast de één op één en e-mailbegeleiding, ontvang je van ons ook onbeperkt toegang tot onze Friends Facebook Community. Hier vind je iedere week een nieuwe training over Facebook, kun je onbeperkt al jouw Facebookvragen stellen én blijf je op de hoogte van alle Facebook ontwikkelingen en updates. 

Maandelijks opzegbaar!

Het doel van de Friends Facebook Community is om jou op te leiden tot Facebook marketeer. Heb jij genoeg kennis opgedaan en denk je dat je zelf succesvol aan de slag kunt, dan zeg je je lidmaatschap eenvoudig op via friendsenterprise.com/afmelden-community. Ook is het mogelijk om je lidmaatschap om te zetten naar Community Zilver

Overtuigd? Meld je dan direct aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak!