Wij gebruiken Cookies

GA JE FRIENDSCARD ALS SCAN-YOUR-CARD GEBRUIKEN, DAN…

 • Geef je klanten eenvoudig direct korting nadat ze hun Friendscard hebben laten scannen.
 • Kun jij ev. als ondernemer zelf de voornaam en het e-mailadres voor de klant op jouw gratis digitale kassa invoeren als de Friendscard nog niet is geactiveerd.
 • Kun jij ev. als ondernemer zelf de voornaam en het e-mailadres voor de klant op jouw gratis digitale kassa invoeren als de Friendscard nog niet is geactiveerd.
 • Wordt iedereen die een pasje laat scannen, jouw Friend.
 • Ontvangt de klant direct het voordeel van jou. Er zijn hierbij geen transactiekosten. Scannen en het daarmee aangaan van een Friendsrelatie is dus gratis.
 • Kun je deze klant voortaan nieuwsbrieven toesturen, kans laten maken in een loterij van jouw bedrijf of van het hele winkelcentrum, etc.
 • Kortom, voor de scan-your-card functionaliteit hoef je alleen je maandlicentie te betalen. Al het andere, na de aanschaf van de pasjes, is gratis.

GA JE FRIENDSCARD ALS SPAARKAART GEBRUIKEN, DAN...

 • Laat je klanten eenvoudig sparen en inwisselen via een digitale kassa.
 • Kun je klanten altijd laten sparen, maar kan het gespaarde tegoed pas ingewisseld worden nadat de kaart online op naam is geregistreerd.
 • Hoef je dus niet om persoonsgegevens te vragen aan de kassa.
 • Heb je een klantenkaart die automatisch aan je centrale klantenbestand is gekoppeld in het Friends Contact System.
 • Heb je een klantenkaart die automatisch aan je eigen nieuwsbrief is gekoppeld.
 • Heb je een klantenkaart die geschikt is als jouw eigen klantenkaart, maar ook als collectieve klantenkaart voor het gehele winkelcentrum.
 • Als jij spaartegoed aan jouw klant gaat verstrekken, dan moet je dat in een potje storten. Als er spaartegoed bij jouw wordt verzilverd, dan krijg jij geld uit dat potje. Als spaarkaart is Friendscard dus iets duurder dan als scan-your-card.

Starten met Friendscard

Wil je aan de slag met je eigen klantenkaart? Vraag een account aan en je ontvangt een inlog voor je eigen digitale kassa per e-mail! Je hoeft niets te installeren op je PC, kassa of laptop om transacties te kunnen verwerken. Wij nemen contact met je op voor de levering van je eigen klantenkaarten.

Veilig afgeschermd


Je Friendscard account is wachtwoord beveiligd, privé afgeschermd en we maken dagelijks backups. Alle accounts zijn SSL beveiligd (zoals online bankieren). Je gegevens worden niet gebruikt voor verdere doeleinden.

Betaalbaar en betrouwbaar


Friendscard is eenvoudig in gebruik en effectief voor jouw bedrijf. Wij hanteren geen langlopende contracten en schriftelijke opzegprocedures.

Houdt contact met jouw klanten

Alle gegevens van jouw klanten worden automatisch opgeslagen in het Friends Contact System. Je hoeft hiervoor alleen maar de Friendscard te scannen.
Daarna kun je met behulp van Friendsmailer contact met jouw klanten onderhouden door professionele nieuwsbrieven in jouw eigen huisstijl te gaan versturen.
Dit geheel is mogelijk vanuit het volledig Nederlandstalig programma.

Je kunt voor het versturen van nieuwsbrieven ook een account aanvragen.


Bekijk hier de algemene voorwaarden.

TARIEVEN FRIENDSCARD

Tarieven op- en afwaarderingen
Opwaarderingen zijn gratis.
Voor afwaarderingen wordt 10% fee in rekening gebracht.
Je ontvangt maandelijks een factuur voor de op- en afwaarderingen en de bijbehorende fee.

Tarieven Friendscards
Friendscards in de standaard opmaak van Friends kun je bestellen voor € 0,50 per stuk. Friendscards in jouw eigen opmaak of in de opmaak van jullie winkelcentrum zijn ook te bestellen.

Prijs op aanvraag.
Neem contact op!