Reviews van klanten
Wij gebruiken Cookies

Bekijk de reviews van onze klanten:

The Underdogs

Dankzij de tips van Iris en Carlijn in de Friends Community lukt het ons om steeds beter te adverteren. Vooral door het aanpassen van onze doelgroep hebben we de kosten van adverteren enorm kunnen verlagen! Iris en Carlijn reageren altijd super snel, wat erg fijn is wanneer je even vastloopt op Facebook. We hebben nog genoeg te leren over Facebook, daarom zijn de Mastertrainingen echt fijn, hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde dingen op Facebook in kunt zetten of verbeteren. Wij kunnen voorlopig nog niet zonder ;)!

Community lid

FlorenceJewelshop

Eigenlijk is een review voor jullie niet nodig: men moet nu toch wel weten dat jullie geweldig zijn!Voor degenen, die hierin nog even bijgepraat moeten worden:* zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons* snelle reactie en zeer goede en adequate hulp* de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord.* regelmatig krijg je de nieuwste ontwikkelingen op FB etc voorgeschoteld.

Kortom: je kunt gewoon niet om Friends Enterprise heen!

Groet, Florence van FlorenceJewelshop

Community lid

Xanne

***** sterren

Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Samenwerking, gastvrij, leerzaam en vernieuwend. Zo zou ik jullie omschrijven. Er is altijd de mogelijkheid om vragen te stellen waar je snel antwoord op krijgt.

De Facebook Apk heb ik ook laten doen. Ik zal hier nog eens een aparte review over schrijven als ik deze heb gebruikt!

Heel erg bedankt voor jullie inzet!!

Community lid

Rob - Boedel Totaal

Dit 5 sterren clubje brengt ons academisch op grote hoogte met hun webinars. Wat mij betreft gewoon zo doorgaan. De positieve inbreng van jullie motiveert eenieder tot het gebruik van social media.

Facebook APK 

Savine - Frisonline.fr

Heel persoonlijk en "gewoon"..maar met 1000% kennis van zaken, enthousiast en zonder nonsens….echt prima en zo doorgaan! bedankt voor alles wat ik al van jullie heb geleerd!

Webinar luisteraar

Margit - Verkeerstraining Nederland

Wat een kennis, vriendelijkheid, tijd en rust stralen jullie uit. Niks is teveel en er wordt overal op gereageerd. Na een korte periode al veel meer geleerd dan in de jaren dat ik die andere pagina heb onderhouden. 

Hartelijk bedankt ! Margit

Community lid

Ik wil ook 5 sterren geven! 

Ik zat vast met mijn pagina en heb Iris 1 miljoen ( beetje overdreven, maar toch) keer geschreven en ik kreeg het niet opgelost. Ik ben op dat gebied ontechnisch en ik bleef ze maar vragen stellen. Ik werd er zelf moedeloos van dat ik haar zo veel geschreven heb over 1 probleem. Ze bleef gewoon heel kalm en antwoordde altijd direct op mijn bericht! Dat gaf me een fijn zekerheidsgevoel, dat er zo nog bedrijven bestaan met zo een service! Als ze zo doorgaan verdienen ze nog meer sterren.

 - Community-zilver lid - 

Beveiligingsmentor.be