Wij gebruiken Cookies

Page content

Facebook Update: De Power Editor verdwijnt

article content

Facebook Update: De Power Editor verdwijnt

Ben jij enthousiast gebruiker van de Power Editor voor het maken van advertenties op Facebook? Dan kun je deze update niet missen. Facebook heeft onlangs aangekondigd om het advertentiebeheer en de Power Editor samen te voegen. De Power Editor zal hiermee volledig verdwijnen.

Wat zijn de gevolgen voor mijn advertentieaccount?

Als eerste wil ik je vertellen dat je je absoluut geen zorgen hoeft te maken. De Power Editor mag dan misschien verdwijnen, de functies uit de Power Editor blijven bestaan. Het zal straks waarschijnlijk alleen even zoeken zijn naar de locatie van alle functies die je voorheen gebruikte.

Wat gebeurt er met de advertenties die in de Power Editor staan/stonden?

De advertenties die je hebt aangemaakt verdwijnen niet. Alle statistieken blijven gewoon inzichtelijk. Je vindt ze straks alleen terug op één centrale plek, in plaats van verspreid over zowel het gewone advertentiebeheer en de Power Editor. Met deze update hoopt Facebook adverteren dus te vereenvoudigen.

Vanaf wanneer wordt deze update doorgevoerd?

Deze update wordt sinds deze week uitgerold en zal dus langzaamaan op ieder advertentieaccount van toepassing zijn. Momenteel hebben wij nog toegang tot de Power Editor, de vraag is alleen tot wanneer :). Ook op jouw pagina kan de Power Editor dus op korte termijn verdwijnen. Wanneer hij op onze pagina volledig verschijnt, zullen wij in onze Community extra tips en tricks delen voor het omgaan met deze update.

PS: We krijgen vaak te horen dat mensen het fijner vinden om informatie te ontvangen in een video in plaats van een geschreven tekst. In onderstaande video wordt kort toegelicht wat deze nieuwe update inhoudt en wat dit betekent voor jouw advertentiebeheer.

 

Wij zijn zelf erg enthousiast over de Update, het zal er straks een stuk overzichtelijker aan toegaan in het advertentiebeheer. Wat vind jij van deze update? Maak jij momenteel nog veel gebruik van de Power Editor?

Comment Section

0 reacties op “Facebook Update: De Power Editor verdwijnt

Plaats een reactie


*