Wij gebruiken Cookies

Page content

Facebooktips voor de feestdagen

article content

Facebooktips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Dit weekend komt Sinterklaas alweer aan in Nederland en de winkels liggen al een tijdje vol met pepernoten en kerstspullen. Maar hoe speel je nu met je Facebookpagina in op deze dagen? Hieronder vind je een aantal tips.

  1. Zorg voor een goede planning

Rondom de feestdagen zijn veel ondernemers ontzettend druk. Zorg er dus voor dat je een goede planning hebt! Plan je berichten al op Facebook in, zo hoef je tijdens de drukke periode niet meer naar je Facebookberichten om te kijken en dat scheelt jou een hoop zorgen! Mocht je na het plannen van berichten alsnog een goed idee hebben, of een bericht aan willen passen, dan kun je dit natuurlijk altijd nog doen.

2.  Pas je omslagfoto en/of profielfoto aan

Door je omslagfoto en/of profielfoto aan te passen, laat je zien dat je actief bent op social media en het serieus neemt. Ook is het vooral een manier om je pagina op te leuken en om in de feestdagen-sfeer te blijven. Zo kun je de omslagfoto bijvoorbeeld ook gebruiken om een speciale actie te laten zien of een product extra aandacht te geven.

3. Maak gebruik van feestelijke landingspagina’s

Stuur je mensen door naar je website via een Facebook advertentie of post, dan is het handig om een speciale landingspagina voor de feestdagen te hebben. Denk hierbij aan een pagina waar een aantal producten en/of diensten worden aangeboden, waar je speciaal voor de feestdagen een aanbieding voor hebt gemaakt. Maak deze pagina natuurlijk ook leuk met elementen die met Sinterklaas en kerst te maken hebben.

4. Zorg voor een goede weergave bij de juiste personen

Gemiddeld gebruiken zo’n 1 miljard mensen iedere dag Facebook op hun telefoon. Het is dus logisch dat mensen op deze manier naar cadeaus zoeken voor de feestdagen. Een goede weergave van je advertenties voor deze dagen is dus erg belangrijk. Dit doe je door het optimaliseren van je doelgroep. Wil je weten hoe dit moet? Neem dan gerust contact met ons op!

Comment Section

0 reacties op “Facebooktips voor de feestdagen

Plaats een reactie


*