Facebook Community Helpdesk - Friends Enterprise
Wij gebruiken Cookies
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Facebook Helpdesk Community

 • Onbeperkte hulp, training en begeleiding met jouw Facebook marketing.
 • Groot netwerk aan ondernemers en marketeers.
 • Community challenges die je uitdagen te BOUWEN aan je Facebook marketing.
 • GRATIS toegang tot alle online videotrainingen
 • GRATIS Content kalender 2018
 • GRATIS meer dan 95 Facebook Mastertrainingen t.w.v. €235,-
 • GRATIS Het Ultieme FaceBOEK t.w.v. €179,-
 • Eerste maand slechts 1 euro. Daarna 29 euro p.m.

"Dit is één van de dingen die jullie zo goed doen: snel en correct reageren. Bedankt hiervoor." 

Björn

"Dit 5 sterren clubje brengt ons academisch op 

grote hoogte!" 

Rob

1002+

Vragen beantwoord

4963+

Geopende topics

10.377+

Trouwe fans

9+

Jaar ervaring

Waarom lid worden?

Overal word je overspoeld met gratis webinars, trainingen, videocursussen en e-books over Facebookmarketing. Iedereen zegt iets anders en je ziet letterlijk door Facebook marketing guru's het Facebookbos niet meer.


Wil jij echt STAPPEN MAKEN, daadwerkelijk en gericht BOUWEN aan jouw Facebook marketing? Voeg je dan bij onze Facebook Community en samen gaan we direct en hands on aan de slag.


Als lid van de Facebook Helpdesk Community kun je:

 • Al je vragen stellen aan onze Facebook experts. Wij geven je direct toepasbaar antwoord voor JOUW Facebookpagina. Het is niet langer nodig zelf het wiel uit te vinden op basis van ontelbare blogs en 'how-to' lijstjes. Je kunt gericht gaan BOUWEN aan jouw Facebook pagina.
 • Directe toegang tot al onze instructievideo's, Facebook webinars en Facebook Mastertrainingen. Kennis van onschatbare waarde die je altijd, ook in de toekomst kunt toepassen. Ook ontvang je wekelijks een nieuwe Mastertraining.
 • Je ontvangt het Ultieme FaceBOEK, geschreven door ons met meer dan 9 jaar ervaring in Facebook marketing (ter waarde van €179,-).
 • Verschillende handige tools en content kalenders als downloads, waar je direct mee aan de slag kunt voor jouw Facebookpagina.

Omdat het niet meer van deze tijd is direct overal aan vast te zitten, is de licentie voor onze Community een maandlicentie van 29 euro per maand excl. BTW. Je kunt altijd maandelijks opzeggen! 


Meld je aan en betaal de eerste maand slechts 1 euro!

"Zeer hulpvaardig ook voor de digibeten onder ons, snelle reactie en zeer goede en adequate hulp, de community werkt als een trein: je kunt er alles vinden en als je iets tegenkomt wat er niet in staat, kun je het vragen en er komt snel antwoord." 

Florence

"Ondanks dat ik al enige tijd met social media mijn diensten/producten promoot, ben ik erachter gekomen dat ik nog zoveel dingen niet wist. Elke dag leer je hier meer en je wordt altijd vriendelijk geholpen." 

Xanne

Nu tijdelijk de eerste maand slechts 1 euro!

Sluit je vandaag nog aan bij onze Community!

Maandelijks opzegbaar

Dankjewel voor de uitgebreide feedback. Inmiddels heb ik de foto's en advertentieteksten aangepast. Ook heb ik de landingspages aangepast en qua vormgeving de look en feel van de advertentie meegegeven. En dat werkt! Harstikke fijn! Er komen nu veel meer aanmeldingen binnen!

Conchita van Dijk als antwoord op ons advies in de Community!

Hands-on

Direct aan de slag

Onbeperkte

Hulp van FB experts

Challenges

Die je uit blijven dagen

Groot

Ondernemersnetwerk

GRATIS

Facebook marketing webinars

GRATIS

Facebook Mastertrainingen

GRATIS

Het ultieme FaceBOEK

GRATIS

Content kalender 2018

Veelgestelde vragen

Heb ik direct al volledige toegang?

Ja! Direct na aanmelding ontvang je de inloggegevens en kun je meteen aan de slag.

Wat zijn de kosten voor het lidmaatschap?

Voor een maandabonnement zijn de kosten 29 euro per maand excl. BTW. De kwartaallicentie is 75 euro per kwartaal excl. BTW. Je krijgt hierbij 14% korting op het abonnement.
Je kunt elke periode van je lidmaatschap opzeggen.

Als ik het toch niets vind, kan ik dan opzeggen?

Ja! Het maandlidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Het kwartaallidmaatschap is per kwartaal opzegbaar. Opzeggen kan via www.friendsenterprise.com/afmelden-community.

Hoe onbeperkt is onbeperkte hulp?

Onze hulp in de Community is echt onbeperkt! Of je nu 2 vragen per week of 20 vragen per dag stelt, wij helpen je verder!

Wie beantwoord mijn vragen?

Wij als Facebook experts zijn van maandag tot vrijdag online in de Community en beantwoorden alle vragen die binnenkomen. Wij helpen jou met jouw eigen Facebookpagina, omdat voor elke branche/pagina de strategie net even wat anders is.
Daarnaast zijn er nog ontzettend veel andere leden, die je wellicht ook verder kunnen helpen met jouw vragen. Doe daar zeker je voordeel mee en vraag feedback van het netwerk!

Waarom is de Community van toegevoegde waarde? Online kan ik ook veel informatie vinden.

Klopt, online kun je ontzettend veel informatie over Facebook marketing vinden. Het grote voordeel van de Community is echter dat wij jou helpen met jouw pagina, voor jouw locatie, jouw doelgroep en jouw bedrijf. Elke pagina en elk bedrijf is uniek en vergt daarvoor een unieke strategie. Zo heeft een fietsenwinkel in Friesland een andere strategie nodig op Facebook dan een Hypotheekadviseur uit Noord-Brabant. Omdat wij veel prakrijk ervaring hebben met verschillende branches, pagina's, bedrijven en locaties, kunnen wij jou concreet en direct helpen, gericht en toegespitst op jouw unieke situatie. Je hoeft dus niet langer zelf het wiel uit te vinden en veel tijd en geld te 'verspillen', maar je kunt als Community lid direct en gericht aan de slag om echt te BOUWEN aan je Facebook marketing én kennis.

Heb jij nog vragen over de aanbieding?